UKOME Şube Müdürlüğü ile görüşme gerçekleştiren taksicilere, fiyatlandırma olarak UKOME’nin tarafindan açılış fiyatı 9 TL, km başına 8,5 TL, indi-bindi fiyatı ise 25 TL olması şeklinde karar alındı. Taksiciler alınan ve açıklanan kararın bile günlerce onay bekleyecek olmasına tahammül edemeyeceklerini ve hemen onaylanıp taksimetre ayarlarının yapılması gerektiğini belirtmişlerdi.
Nisan ayı itibarıyla açılış ücretlerinde istedikleri zam ile ilgili taksicilerin sunduğu fiyatlandırma ise, açılış fiyatı 10 TL’den başlaması, km başına 10 TL, indi-bindi fiyatının ise 30 TL olmasından yana oldu. Mayıs ayı itibarıyla açılış ücretlerinde tekrardan zam isteyen taksiciler, verilen kararlarin en fazla 1 hafta içerisinde onaylanıp yürürlüğe girilmesini istediklerini dile getirilimişti.
İstediklerini alamadılar
29 Nisan Cuma gününden itibaren taksimetre ücretleri güncelleniyor. Taksilerde yeni tarife açılış fiyatı 9 TL, km başına 8,5 TL, indi-bindi 25 TL olması kararı alındı. Ramazan Bayramı öncesi güncellenen fiyatlar ile Cuma gününden itibaren hizmet verilmeye başlanacak.
Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(14)Objektif Bakış - Km. de 2,5 TL yakıyoruz diyen kuyruklu yalan söylüyor. Her halde TIR la karıştırıyorlar. Ayrıca ticari taksilerin çoğu LPG li. Onlarda en babası 1 TL yakar. Ayrıca unutmamak lazım, bazı taksiler çift vardiya şoför ve araç sahibi dahil üç aileyi gecindiriyor. Onun için kimse maval okumasın. Yani sadece taksiyi sahibi kullanırsa fevkalade iyi bir kazanç olur. Beğenmeyen plakasını satıp bankaya yatırsın.
Zamanlama Muhteşem - Oohhh! Bayramınız kutlu olsun! Ne diyelim!
Vatandaş - Ne kadar boş konusan varsa buraya birşeyler yazmak için yazmış...Hadi hodri meydan bir gün geç o direksiyon başına yakıtı koy ondan sonra basla çalışmaya gece topladigin paradan bütün masrafları çıkar sana ne kadar kalacak bakalım ama üste para istemek yok ona göre... Market fiyatları na manava kasap a herşeye zam geldiğinde bu kadar ses cikarmiyorsunuz...Bu arkadaşlar da ev geçindirmek zorunda emin olun istiyerek olan birşey değil ama hayat şartları....Bugünler geçecek mi bakacaz göreceğiz...Bu esnaf arkadaşlar karnını doyurmak istese bir çorba olmuş 15 lira onu soran yok dun yaptırdığı bakım 1000 liradan çıkmış 3000 liraya sigorta si 3000 liradan çıkmış 5000 liraya daha bir dünya herşeye 100/300 zam geldi bilmem farkında mısınız...farkında değilseniz siz nerede yaşıyorsunuz...Bizi bu hallere kum dusurduyse onlara aglanin onlara söylenin herşey ortada açık ve net bir şekilde... SAYGILAR...
Vatanda§ - Zam zam diye aglarsıniz. Aga gece taksicilerin alayı yol boyuna yolcu tasir b7nu bilen bilir sarhosundan orspsndn dunyanin parasini kaldirirsiniz lafa soze geldimi yetmiyor kurtarmiyor. Arac sahiplerinin hepsi patron alayi sofor calistirir sorsan yetmiyor.. turk insani kadar firsatcisi yok bu dunya da. Ulan sorsalar muslumaniz diye kasılırsıniz.. hangi dinde yazar kardes haksız kazanc?
Yaşlı Kurt - Boş muhabete gerek yok. kimse babasının hayırına iş yapmaz. 5.kuruş zararına iş yapmaz sadece 13.lira kâr etmezde.7.lira kâr eder. zarar eden zaten yapmaz. ben zarar ediyorum diye. bırakan varmı. duymadim. Ala vere. dala vere döndür dolaştır vur abalının sırtına O. zarar etmez O.taşır. ama bakalım nereye kadar
Vatansever - En lüks binek araç kilometrede 2.5₺ yakıyorken km de 8.5₺ nedir. Araç bakımını katalım yine bu fiyat yapmaz. Araç yıpranmasını katamıyoruz çünkü araçlar ÖTV siz alınıyor.
Eni - Öncelikle burası izmit .. işe giden arac boş döner 10 işten 1 tane geri dönüş zor yakalar . Yani bu araba km. 2.5 diosun ya birde dönüşü koy icine .. oldumu 5 ... araç yipranio ya alınmicak araba para biriktirmicek araç sahibi . Sgk sı bakımı sigortası falan da falan .. sen odtü mü okudunda ne güzel hesap yaptın öyle .. sadece gecen s3n3den bu güne günde 300 tl. Den fazla fark mazot yakıyoruz .. yani depo 900 e doluyor 2 gün gitmiyor ... geçen sene 260 a doliyordu ... aylardır zam var vatandaştan fazla para mı istedik .. sen biraz kağıt kalem al talim yap insanlık bizde kalsın
Taksici Ama Paralı - Ağlamaya devam et :)))
Taksici1 - Ne kadar çok biliyorsunuz ya taksi sizi aldığı bıraktıgı yerden durağına boş dönüyor yani km de 8.5₺ değil 2 km 8.5 kazanır araçlar ötv siz bedavaya vermiyor aracı bize şuanda en düşük sıfır araç 500 bin bizde istemiyoruz bu şekilde zam gelmesini ama hayat şartları herşeye en az %150 zam taksici %42 zam alıyor vay efendim çok kazanıyor gereksiz felan
YAHYA KAPTAN - ÜRÜN VE HİZMETLER ZAM YAPMAK NE KADAR KOLAY!!!
TAKSİMETRELERE DAHA 2 AY ÖNCE ZAM YAPILDI, ŞİMDEİ 2 AY SONRA % 42 BİR ZAM
DAHA!!!
HÜKÜMET EMEKLİ İKRAMİYELERİNİ 2 SENEDİR 1000 - 1100' DE TUTTU, BU SENEDE YİNE
1100' DEN VERİYOR!
ASGARİ ÜCRET İSE ALIM GÜCÜ KALMADI, ASGARİ ÜCRETE ZAM NEREDE?!!!
ŞİMDİ BU HÜKÜMET BİZDEN YİNE OY MU ALACAĞINI SANIYOR?!!!!
YAHYA KAPTAN - SEN KONUYU ANLAYAMAMIŞSIN MUHTEREM!
SENİN DAHA ÇOOK ÇALIŞMAN LAZIM!
Bitaksi - mazot 2 3 ay önce kac liraydı simdi kaç lira ? konuşuyosunuzda bedava konusuyosunuz ah şu çok bilmişlikleriniz yokmu . Birsey bildiğini sanan cahiller
Emekli̇ Dede - BİRİ BANA AÇIKLARMI AÇILIŞ ÜCRETİYLE 10 KİLOMETRELİK YOL KAÇ PARA OLDU.
Doğru Türkçe. - 94 lira
1966 - Belediye en az 10 bin taksi plakasi satsin bizde guzel gelir saglamak istiyoruz
1966 - Parami degerlendirmek istiyorum sen acsin herhalde
Yörüker - Aç kaldiysan gel durağa.
Yakışır - Onca mazot benzin gaz dı normal olması taksici arkadaşlara başarılar dilerim ? plakalar 3 trilyon dersiniz şimdi hadi iyisiniz iyi ama şaka bir yana zam hakkınız hurda otobüsten ne farkınız var klimasız otobüslerden hiç değilse özel hizmet taksi hakkıdır adamların
Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.