Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,9547
Euro 31,2400
Altın 1.890,91

Gucci'nin mankeni terör örgütüne katıldı

Gucci'nin Ermenistanlı mankeni Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldı

Video için play'e tıklayın

İtalyan ve Fransız sahipli moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan, terör örgütü VoMa'ya katıldı. Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyanyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi. Öte yandan içerisinde PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de bulunduğu örgüt, “Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz” söyleminde bulunarak yeni provokasyonların ve saldırı girişimlerinin de sinyalini verdi.

02 Eki 2023 - 00:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Asil - bu kadın cepheye gelsin bunu evire çevire bayıltana kadar sevmek lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 08:51



Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler