Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,8960
Euro 31,4606
Altın 1.923,44

Yurdun en çok yağış alan kenti Kocaeli oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bugün en çok yağış alan iller arasında Kocaeli birinci sırada yer aldı

Kocaeli’de yağmur yağışı etkili olurken, özellikle ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Bazı bölgelerde yollar sularla kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugün en fazla yağış alan yerlerin başında Kocaeli oldu. Listenin ilk 5 sırasında Kocaeli yer alırken, Kandıra Akçakoca’ya metrekareye 231 kilogram,  Derince Karagöllü’ye 182 kilogram, Kandıra’ya 151, Gölcük ve Dilovası’na ise 97 kilogram yağış düştü.

Kocaeli’de listede  Gebze’ye 38,8 kilogram yağış düşerken, istasyonların olduğu Gölcük Ayvazpınarı, Kefken Adası Batı Mendirek ve Derince’deki istasyonlarda ise yağış gözükmedi. Kandıra ve Karagöllü’de sele neden olacak derecede rakamlar verilirken, bölgeden sel ile ilgili bilgiler gelmedi.

02 Eki 2023 - 18:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.




Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler