Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,9467
Euro 31,2306
Altın 1.888,13

Kocaeli'de yüzlerce işçi sokaklarda haklarını aradı

Gebze Sendikalar Birliğinin çağrısıyla kıdem tazminatının gaspı, zamlar ve bütün hak gasplarına karşı eylem çağrısına işçiler destek verdi

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'de hak eylemlerinin ardı arkası kesilmezken, bugün eylemlere bir yenisi eklendi.  Gebze Sendikalar Birliği'nin çağrısıyla gerçekleşen eylemde; Emekliler Dayanışma Sendikası, DGD Sen, Corning işçileri, Nakliyat İş , Birleşik Metal-İş, Petrol İş ve Eğitim Sen Gebze Kent Meydanı'nda hak arama taleplerini ilettiler. 

Petrol-İş Gebze işçileri: "Bizler çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakacağız, ya siz?" sloganlarıyla taleplerini iletirken, alanda "Direne direne kazanacağız",  "Sermayeye değil emekçiye bütçe" ve "Yaşasın onurlu mücadelemiz" gibi mücadele çağrısı yapılan sloganlar da yer aldı. 

04 Eki 2023 - 19:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.




Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler