Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,8960
Euro 31,4606
Altın 1.923,44

Doktorları darp eden 3 kişiye tutuklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kocaeli’de Aile Sağlığı Merkezinde sağlık çalışanlarını darp eden 3 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. İki kişi tutuklanmış olup bir kişi firaridir” dedi

Video için play'e tıklayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Kocaeli’de sağlık çalışanlarını darp eden 3 kişi hakkında tutuklama kararı verildiğini açıkladı. Bakan Koca yapmış olduğu paylaşımda, “Kocaeli’nin Körfez ilçesi Fatih Aile Sağlığı Merkezinde, medeni insan davranışından yoksun bir şahsın hekime saygı göstermekten uzak davranışı, üç kişinin dahil olduğu bir şiddet olayına dönüştü, üç hekim arkadaşımız darp edildi. Olayı ve şahısları şiddetle kınıyoruz. Savcılık, bu üç kişinin tutuklu yargılanmalarına karar vermiştir. İki kişi tutuklanmış olup bir kişi firaridir. Böylesi kişilerin, toplum önünde sertçe kınanmaları onlara fazla bir anlam ifade etmeyebilir. Anlayacakları dil, kanunun vereceği cevap olacaktır. Yargıya inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu ? 

Olay, geçtiğimiz gün saat 14.00 sıralarında Körfez Fatih Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hasta ve hasta yakını olduğu iddia edilen bir grup, henüz bilinmeyen nedenden aile sağlığı merkezini bastı. Sağlık merkezinde bulunan 3 doktoru darp eden grup, çevreye de zarar verdi. Vatandaşların araya girmesine rağmen şiddetine devam eden saldırganlar, bir doktorun boğazını sıkarak boğmaya kalktı. Boğulma tehlikesi geçiren doktor yere yığılarak bayılmıştı. Büyük korku ve paniğin hakim olduğu olayda bir doktorun da eli kırıldı. A.M.K., S.E., Y.S. isimli 3 doktor, tedavi altına alınırken olaya karışan şahıslar kayıplara karışmıştı.

07 Eki 2023 - 07:12 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Yazık - Bu karar adaletin olmadığının kanıtıdır

Adalet sadece belirli şahıs ve kurumlar için geçerlidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 16:25
02

Vatandaş - Böyle magandalarla aynı şehri paylaşmaktan utanç duyuyorum. Çiçekler, saksılar, etraf tarumar olmuş, doktorlar dövülmüş. Tüm masrafları bu nobran kişilerden tahsil edin ve en az 3 yıl ceza verin. Bunu yaparsa Türkiye için büyük iyilik yapmış olur YARGI.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 14:04
01

Gökhan - Memlekete faydası olmayan asmasız sahsiyetlerin doktora saldırması.Demekki belediyeler barınakları çoğaltması lazım.

Yanıtla . 6Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 10:54



Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler