Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,8777
Euro 31,2214
Altın 1.876,02

Seyir halindeki tır alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki tır henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı

Video için play'e tıklayın

Olay, saat 17.30 sıralarında İstanbul Beykoz ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Riva mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, özel bir şirkete ait tır seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle aniden dumanlar yükselmeye başladı. Tırın dorsesinden dumanlar çıktığını gören tır şoförü araçtan inerek yangın tüpüyle söndürmeye çalıştı ama bir anda alevler yükselince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

07 Eki 2023 - 19:44 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.




Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler