Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,9148
Euro 31,3034
Altın 1.882,15

Adaylığını açıklamadan tebrik ziyaretleri başladı

Körfez Mimar Sinan Mahallesi esnafı Mehmet Çöven, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda muhtar adayı olmaya karar verdi. Çöven, daha şimdiden teveccüh görmeye başladı

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde 30 yılı aşkın zamandır Çövenoğlu Pastanesi’ni kardeşleriyle işleten Mehmet Çöven, herkesin yardımına koşması, gülen yüzü ve hoş sohbeti ile tanınıyor. Bu nedenle vatandaşlar kendisini muhtar olarak görmek istediklerini söylediler.

VATANDAŞIN İSTEĞİ ÜZERİNE

Bunun üzerine muhtar adayı olmaya karar veren Mehmet Çöven, bunu açıklamadan dahi ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Kararını duyan yakınlarının söylemesi ile olay duyuldu ve sahaya çıkıp çalışmasına dahi gerek kalmadan herkes Mehmet Çöven'e uğrayarak duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlarla birlikte siyasiler de çay içmeye uğrayıp, duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu memnuniyeti dile getirenler arasında Demokrat Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Veli Yıldız başta olmak üzere, partisi ne olursa olsun tüm siyasiler yer aldı.

"MUHTARLIK GÖNÜL İŞİ"

Resmi açıklamadan sonra ziyaretçi akının daha da artmasını bekleyen Mehmet Çöven, mahallenin her köşesini, her mahalle sakinin tanıdığını ve sorunların çözümü için aracı olmak yerine direk makamlarla temasa geçip faaliyette bulunmak istediğini söyledi. Mehmet Çöven, muhtarlığın gönül işi olduğunu ve ancak içinde hizmet etme, sorun çözme, isteği olanların başarılı olabileceğini de belirterek, “Bugüne kadar vatandaş olarak yetkililere ulaşmaya çalıştım. Fakat sorunların çözümü için bu yeterli olmuyor. Bu nedenle hizmet makamı olan muhtarlığı eş, dost ve arkadaşların isteği ile düşündüm ve karar verdim” dedi. Mehmet Çöven, pastaneyi ve hacı Osman Mahallesi’nde yer alan şubeyi kardeşleri ile işlettiği için rahatlıkla mahalleye zaman ayıracağını da ifade etti.

22 Eki 2023 - 18:11 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.




Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler