Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,9148
Euro 31,3034
Altın 1.882,15

Kocaeli Valiliği’nden bayrak çağrısı

Kocaeli Valiliği, "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyası kapsamında bayrak dağıtımına başlarken, ay yıldızlı bayrakların ev ve işyerlerine asılması istenilerek, “Haydi Kocaeli, 100. yıl dönümünde ilimizi şanlı bayrağımızla donatalım” diye çağrıda bulundu

Kocaeli Valiliği, “Her Eve Bir Bayrak As” kapsamında kaymakamlıklar aracılığıyla bayrak dağıtımına başladı. Valilikten, bayrakların ev ve işyerlerine asılarak, düzenlenecek etkinliklere katılım sağlanması istenilerek, şu açıklamada bulunuldu: “100. yılını büyük bir coşku, sevinç ve gururla kutladığımız  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşundan bugüne, aziz milletimiz olarak bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, tek millet olarak yaşama uğrunda her şeyini feda edebilme anlayışına ve ruhuna sahip olduk. Bu yıl da bağımsızlığımızın sembolü, şanlı ay yıldızlı al bayrağımızın asılmasıyla ilimizin gelincik bahçesine dönüştürülmesi için Kocaeli Valiliği olarak "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyamızla beraber 100. yıl gururunu ve coşkusunu, 100. yıla yakışır etkinlik ve programlarla hep birlikte yaşayacağız.

Her eve bir bayrak 

Valiliğimiz koordinasyonunda başlattığımız "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyamız doğrultusunda Kaymakamlıklarımız tarafından belirlenen noktalarda dağıtımını gerçekleştirmeye başladığımız ay yıldızlı al bayraklarımızı ev ve işyerlerimize asarak ve düzenlenecek etkinliklere katılım sağlayarak, Kocaeli'nde  Cumhuriyet Coşkusunu en güzel ve yoğun bir şekilde yaşayalım. Haydi Kocaeli, 100. yıl dönümünde ilimizi şanlı bayrağımızla donatalım”

25 Eki 2023 - 18:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.




Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler