Kocaeli’nin En Prestijli Gazetesi
Dolar 28,9846
Euro 31,2142
Altın 1.864,65

Şener Söğüt Körfez’e bir kez daha aday olmak istiyor

Göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmaları basın toplantısıyla anlatan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez halkı takdir ederse, bir kez daha hizmet etmekten onur duyarım” diyerek aday adaylığını duyurdu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısıyla 4,5 yıllık görev süresini anlattı. Söğüt programda yaptığı konuşmada, Körfez’e bir kez daha talip olduğunu ifade etti. Söğüt adaylık açıklamasında, “Yola çıkarken mottomuz neydi? Samimiyet, gayret, tevazu. Tam 4 yıl 7 aydır bu motto ile birbirinden değerli eserleri yapmış bulunduk. Körfez halkı takdir ederse bir dönem daha Körfez halkına hizmet etmekten onur duyacağımı da ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

31 Eki 2023 - 12:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Deli - ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜZ ADAY OLSUN ÇOK BAŞARILI

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 01 Kasım 00:58
04

2.dönem? - Peki nasıl olacak bu 2.dönem işi?

İddialara ve sokakta konuşulanlara göre Başkan yardımcıların birbirini sevmezlermiş.bazı başkan yardımcıların müdürlerle kavga edermiş.bazı müdürlerin başkan yardımcılarına kafa tutarmış.bazıları başkan yardımcıların mikro milliyetçilik yaparmış.imar iskan planlamada çalışan bazıları çalışanlar yetkililer iş takibi yaparmış.bazı müdürlerin müdürlük vasfını taşımıyorlarmış.liyakete önem vermeyen.onlarca vatandaş şikayetine rağmen bir takım usulsüzlüklere göz yuman ve daha bir çok iddia varken.

Bu ekiple nasıl?

Nasıl olacak 2. dönem?

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 20:34
06

Cemil - @2.dönem? 04 nolu yoruma cevabı: Hepsini reis değiştirecek merak etmeyin Bi tek İsmail Yıldırım değişmiyecek ve Mustafa kocaman diğerlerine by by

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 23:40
03

Körfez - Sayın başkan ilk önce personelini arkana Alman lazım işçilerin isyan ediyor artık 20 senesini vermiş personelinle yeni işbaşı yapan personel günlük yevmiyesi aynı evlide bekarda yövmiyesi aynı çok yanlış yazık nerde kıdem çok yazık …

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 18:39
02

Deli - seninle olmaz başkan bir muşlular derneğinde bir gümüşhaneliler derneğinde olmaz bu iş

Yanıtla . 5Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 16:17
01

Körfez 41 - Allah aşkına ne yaptınız anlatın Körfez için? Belediye kasası tam takır. Devamlı taşınmaz satmaktan başka ne yaptınız.

Yanıtla . 8Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 13:25
05

Cemil - @Körfez 41 01 nolu yoruma cevabı: Biri bu diğerinde adnan turan iki hırsız

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 22:23



Anket İsrail ile Filistin arasındaki savaşta Türkiye nasıl hareket etmeli?
Tüm anketler